Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

No alarm-clock day at TU Delft

This Saturday 14 October, the university organizes a ‘no alarm clock day’ for the first time this academic year. Make sure your curtains are completely closed, so you can enjoy a good uninterrupted sleep. As it happens this day, multiple ICT applications will not be available due to the maintenance weekend. It will not be possible to work with Citrix (weblogin.tudelft.nl) or to set up a VPN-connection. There will be limited applications available on the education desktops and on the desktops in the Library. More information about the maintenance is available on the ICT Maintenance page.

Keep in mind: the maintenance work could take both Saturday and Sunday. Enjoy the weekend!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft