Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Nuna 9 still leading the Nuon Solar Challenge

Even after disaster struck, the TU Delft dream team still holds their leading position in the Nuon Solar Challenge after the second racing day.

2,5 hours after departure a loud bank increased the hart rates of the dream team. The car became unstable and required an emergency stop: part of the suspension had broken. Impressively the team fixed the problem within 10 minutes, after which they reclaimed their pole position and again finished at the top at the end of the second day.

The racetrack of 3.000 km goes between Darwin and Adelaide. The participants are currently at one third of the race; they have raced 1.210 km in two days. The race will finish on Sunday 15 October in Adelaide.

More Nuna News

Comments are closed.

© 2011 TU Delft