Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Sign up for the Crash Course Lobbying against nuclear weapons

This spring Peace organization Pax organizes a Crash Course Lobbying against nuclear weapons. During the Crash Course ten ambitious students will be trained as a diplomat, with workshops at Clingendael, NRG Petten and the Dutch Ministry of Foreign Affairs. The highlight of the Crash Course is a five-day visit to an international conference about the non-proliferation agreement in Geneva at the end of April.

Pax is looking for students from different universities and fields of study (both social and exact sciences). You can find more information about this initiative via this link.

Interested? You can register until 5 February 2018.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft