Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

VSBfonds stelt studiebeurs van € 10.000,- beschikbaar

“Heb je plannen om na de afronding van je bachelor of master aan de TU Delft verder te studeren of onderzoek toe doen aan een universiteit of onderzoeksinstituut in het buitenland? Wellicht is de VSB beurs dan iets voor jou. Het VSBfonds stelt voor 2018 twee beurzen beschikbaar voor TU Delft studenten die aantoonbaar betrokken zijn bij hun omgeving en die zich graag verder willen ontwikkelen. Je hoeft geen bolleboos te zijn, maar je hebt wel goede studieresultaten behaald. Jij bepaalt zelf wat je gaat doen, waar en waarom. De VSBfonds Beurs bedraagt maximaal 10.000 euro en is een schenking. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van het studieplan en begroting.  Meer informatie over de voorwaarden, de aanmeldings- en selectieprocedure is verkrijgbaar op  http://www.vsbfonds.nl/beurzen/ en bij mw drs G. de Graaf van het Central International Office (email: g.degraaf@tudelft.nl). De deadline voor aanmeldingen is 1 maart 2018.”

Comments are closed.

© 2011 TU Delft