Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Attend the lecture ‘The autonomous city’ by MIT Prof. Carlo Ratti

Imagine a city in which traffic lights autonomously organize the mobility flows in a city, where dynamic infrastructures know where and when to create temporary bridges during crowded events, and where smart grids independently distribute renewable energy sources. What is the added value of sensing for the city of Amsterdam? Can we create fully autonomous cities? What will they look like, and what is it like to live in one?

‘The autonomous city’ lectured by MIT Prof. Carlo Ratti will be on organized 5 February at 20.00 in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam

During this session of AMS Science for the City, you will look at the future of our increasingly smart urban spaces.

Together with special guest and AMS Principle Investigator Carlo Ratti (MIT Senseable City Lab), you dive into the challenges, possibilities, and prospects of senseable and autonomous cities.

The lecture is one of the lecture series of Amsterdam Institute for Advanced Metropolitan Solutions (AMS Institute).

Comments are closed.

© 2011 TU Delft