Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Entrepreneurship Day Delft, the beginning of your success story

On Wednesday 28 February you are very welcome at the Entrepreneurship Day Delft. This yearly event takes place in the auditorium of TU Delft from 17: 00-20: 30 and is organized by YES! Delft Students for all students of TU Delft.

The program consists of a symposium, a so-called start-up playground and a networking drink. The event begins at the startup playground  where you get the chance to get acquainted with the founders and learn more about their innovative products.

During the symposium, different speakers will inspire you with their stories about how they have set up their startup. Get inspired! Register via www. entrepreneurshipdaydelft.nl

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft