Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Education & Student Affairs closed on Monday March 5th

On Monday 5 March the Education & Student Affairs building (building 30a) will be closed. Due to an event that all employees of E&SA will attend all services are unavailable during the afternoon. In case of emergencies please try to find help at your faculty first.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft