Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

32-hour Hackathon (HEX)!

There are some things you can’t learn in a classroom. That’s why students have organised HEX: a 32-hour hackathon in Eindhoven which highlights self-development, one of the three key factors of innovation, next to creativity and collaboration.

THE THEME OF HEX 2018 IS 2050: 32 HOURS TO BEE YOUR FUTURE.

The Hackathon has many different challenges, like:

– E-commerce
– VR & AR
– Robotics
– Smart Cities
– Future Society
– Entertainment
– Artificial Intelligence
– Manufacturing 4.0
– Health Tech
– Future Mobility

For more information and signing up visit: http://joinhex.com/#challenges

 

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft