Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

LinkedIn photo-booth @ Minor Event 10/04

Upcoming Tuesday (10 April 2018) the TU Delft minor event will take place in the Aula. Integrand, an academic internship mediator, will have a booth on the ‘info market’ where they can help improve your Curriculum Vitae (C.V.).

  1. If you bring a printed version of your C.V. the board will check it and give you tips & tricks on how you could improve.
  2. Would you like a have a professional LinkedIn/C.V. photo taken? Dress up and then it’s your time to shine.

Best of all: it’s free!

For all additional information on this event (minor information, registration, deadlines, FAQ’s) please click on the following link: https://www.tudelft.nl/onderwijs/voorlichting-en-ervaren/minor-event/

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft