Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

IDEA League Summer Schools

Would you like to get in contact with students of IDEA League network universities (ETH Zurich, TU Delft, RWTH Aachen, Chalmers and Politecnico di Milano) and work on interesting projects during summer? Take a look at the different Summer Schools on http://idealeague.org/summerschool/

In case of questions regarding to the IDL Summer Schools 2018 please contact:

Ismail Yetim I.Yetim(@)tudelft.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft