Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

International Festival of Technology programme highlights

We created a unique Quantum Escape Room for you! Team up with your friends and make sure you’re not trapped inside. Register your time slot on 6, 7 or 8 June in advance through the website.

Discover places at our campus that you’ve never seen before. Join in the Space Campus Tour, the Green Village Tour or de Evening Tour

Grab a bite to eat in the pop up restaurant of top chef Yuri Verbeek, and just enjoy the music DeWolff, Weval, Kraantje Pappie, Goose, Jungle by Night, Jacco Gardner, Acid Arab, Convoi Exeptional and many more!

Full programme and schedule at www.ifot-delft.com See you at the festival!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft