Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

PROVISIONAL RESULTS ELECTIONS FACULTY STUDENT COUNCIL

After having determined on 28 May 2018 the provisional results of the Central Student Council Elections, which were held on 23 and 24 May 2018, the Election Committee has declared the following candidates to be elected:

Lijst 1, ORAS:
1 Charlotte Kaanen
2 Jip de Meijer
3 Anne-kee Doing
4 Louis Marting
5 Mart van de Ven
6 Caspar Boersma
7 Femke van Giessen

Lijst 2, Lijst Bèta:
1 Marijn van Steen
2 Julia van Deventer
3 Katharina Ertman

There has been a turnout of 38.1% for the Central Student Council Elections. The turnouts for the Faculty Student Council Elections differ per faculty. We would like to thank all students that have voted!

Objections concerning the determination of the above results must be submitted, in writing, to the election committee at the latest on 11 June 2018 to the Faculty Student Council Election Committee, by e-mail:

jz@tudelft.nl or by mail:

Legal Affairs
T.a.v. verkiezingscommissie
Postbus 5
2600 AA Delft

If no objections have been received on or before 11 June 2018, the results will be irreversible on 12 June 2018. The candidates receive after 12 June 2018 a message from the Student Council Election Committee if they have or have not been elected. Elected students have 1 month to accept their election.

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft