Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Final Results Elections Faculty Student Council

(For Dutch, see below)

After having determined on 4 June 2018 the final results of the Central Student Council Elections, which were held on 23 and 24 May 2018, the Election Committee has declared the following candidates to be elected:

Lijst 1, ORAS
1 Charlotte Kaanen
2 Jip de Meijer
3 Anne-kee Doing
4 Louis Marting
5 Mart van de Ven
6 Caspar Boersma
7 Femke van Giessen

Lijst 2, Lijst Bèta:
1 Marijn van Steen
2 Julia van Deventer
3 Katharina Ertman

Objections concerning the determination of the above results must be submitted, in writing, to the election committee at the latest on 11 June 2018 to the Faculty Student Council Election Committee, by e-mail:

jz@tudelft.nl or by mail:

Legal Affairs
T.a.v. verkiezingscommissie
Postbus 5
2600 AA Delft

If no objections have been received on or before 11 June 2018, the results will be irreversible on 12 June 2018. The candidates receive after 12 June 2018 a message from the Student Council Election Committee if they have or have not been elected. Elected students have 1 month to accept their election.

DEFINITIEVE UITSLAG VERKIEZINGEN CENTRALE STUDENTENRAAD

Bij de definitieve uitslagbepaling op 4 juni 2018 van de verkiezingen voor de Centrale Studentenraad op instellingsniveau, gehouden op 23 en 24 mei 2018, heeft de Centrale Verkiezingscommissie de navolgende kandidaten gekozen verklaard:

Lijst 1, ORAS
1 Charlotte Kaanen
2 Jip de Meijer
3 Anne-kee Doing
4 Louis Marting
5 Mart van de Ven
6 Caspar Boersma
7 Femke van Giessen

Lijst 2, Lijst Bèta:
1 Marijn van Steen
2 Julia van Deventer
3 Katharina Ertman

Eventuele bezwaarschriften tegen de vaststelling van de uitslag van deze verkiezingen kunnen tot en met 11 juni 2018 uur schriftelijk worden ingediend bij de verkiezingscommissie via de e-mail: jz@tudelft.nl of per post:

Legal Affairs
T.a.v. verkiezingscommissie
Postbus 5
2600 AA Delft

Indien er op of voor 11 juni 2018 geen bezwaarschriften zijn ingediend, zal de uitslag op 12 juni 2018 onaantastbaar zijn. De kandidaten ontvangen na 12 juni 2018 van de verkiezingscommissie een brief met de mededeling of zij wel of niet zijn gekozen. Gekozen studenten hebben vervolgens één maand de tijd om hun verkiezing te aanvaarden.

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft