Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Grande opening Honours Programme exhibition

Wonder what honours students exactly do? Or interested in participating in the Honours Programme? Come visit the honours project exhibition in the Aula this week! Projects from all faculties have been assembled to show you the possibilities the programme offers. The exhibition will be kicked of with a grand opening in the Aula on Monday, June 11th, at 19:00.

No registration is required and of course entrance is free.
You are more than welcome to visit, see you there!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft