Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

New MyTUDelft app!

The TU Delft has a new app: the ‘MyTUDelft’ app, which will replace the old ‘StuCommApp’.

The old app will be offline by 5 July 2018.

New features involve the ability to register for courses and exams from within the app!

Enjoy! If you find any bugs, please contact ELS@tudelft.nl

Comments are closed.

¬© 2011 TU Delft