Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Maintenance weekend: no access to network disk!

Due to an additional ICT Maintenance weekend (14-15 July) all student network drives (student homes) will not be available. If you need access to any of your saved documents, please save them before Friday 13 July!

For more information visit this link or contact you ICT service desk.

Thank you for understanding.

Comments are closed.

¬© 2011 TU Delft