Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Remember to deregister when you graduate

exit_icon_v1

Finished with your (re-sit) exams and waiting for the results? Then you should know that your registration at TU Delft will not be terminated automatically when you are graduated. When you are graduating, you should file a request for deregistration during the month of graduation. You do not have to wait until graduation; you may submit the request as soon as you can, preferably even a couple of weeks prior to your graduation date. You pay tuition fees up to and including the last month of your registration. Retroactive deregistration is not allowed

So, have you passed your exams and are you officially done studying? Time to deregister and celebrate! Visit the CSA website for more information regarding deregistration and/or a possible refund of tuition fees.

If you terminate your enrolment as of 1 July or 1 August you will not be entitled to a refund. For more information, click here.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft