Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Exchange without travel? Don’t miss out  

Don’t miss out on the Virtual Exchange courses for the new semester. These are offered by world-class universities that you can attend online – no need of an airplane ticket!

Not only do you get the opportunity to enrich your portfolio and broaden your knowledge, you can also gain credits toward your study programme. And you can do all this at a time and pace that suit you.

Find out what is on offer and register before 27 August.

It only takes 3 steps! Enrollment in these courses is easy.

What we need from you is curiosity, motivation and a clear commitment to engage with the course and stay with the programme.

Take the steps – apply at Virtual Exchange.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft