Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Education building Pulse open; have a look!

Daily opening hours are 8:00 – 24:00, also in the weekends. Want to have a look in Pulse? Come and see for yourself or you can have a digital tour via https://nmc360.tudelft.nl/vt_pulse/ Education rooms in Pulse are open for self study outside scheduled courses.

The building houses 13 modern and flexible teaching rooms that are suitable for activating forms of education, (group) study workplaces and a food court. The rooms and facilities can be found on educationrooms.tudelft.nl. (‘zalenboek’) Pulse also houses a service desk and student IT desk.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft