Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

New printers on campus

After an extensive tendering process, Xerox emerged as the new supplier for TU Delft. All Ricoh printers are replaced by similar Xerox printers. The way we print does not change.

Good to know:

  • If you want to print from your own computer, you will need to install the printer yourself. Manuals can be found at the website.
  • You can also use the online Xerox portal for printing. Check webprint.tudelft.nl.
  • You can upload print credits for Xerox via webprint.tudelft.nl.
  • Credit for Ricoh printers can’t be used on the new Xerox printers, so you have to upload new credit on you campus card for now. Later on, your remaining credit for Ricoh printers will be automatically transferred to Xerox; this is expected to happen in September.

Questions?
All available information can be found at http://webprint.tudelft.nl. If you still have a problem with the new printers, please let us know right away at the Service Desk. We will then respond as soon as possible.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft