Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Jamming on campus?

As you probably have noticed, traffic lights have been installed at two places on our campus. The lights at the Jaffalaan / Rotterdamseweg intersection will be permanent, while the Jaffalaan / Mekelweg intersection is a pilot scheme which will run for three months.

Why? The huge number of cyclists during the morning rush hour makes traffic for everybody quite a challenge.  The idea is to regulate these traffic flows so that cyclists can reach the TU Delft Campus safely and car drivers can get in and out of their neighbourhood easily. We will be seeing whether the traffic lights provide a suitable solution to the problem.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft