Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Word dit jaar study buddy!

Wil je een medestudent helpen? En tegelijkertijd je coachingsvaardigheden (verder) ontwikkelen?

Kom dan naar de informatiebijeenkomst voor nieuwe study buddies op woensdag 25 september tijdens de lunchpauze om 12.45.

Locatie: Oranjezaal TU Library
Meer informatie: http://tudelft.nl/studybuddy

Comments are closed.

© 2011 TU Delft