Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Studielink website will be improved

Studielink is working on a new, improved website: Het Nieuwe Studielink. Therefore Studielink will be temporarily offline between 30 September (23.59 CEST) and 10 October (09.00 CEST). As of 10 October you can visit the new Studielink website.

For more information, please check the website www.tudelft.nl/en/student/administration/

Comments are closed.

© 2011 TU Delft