Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

XXL opening hours Library and Fellowship during exam period

During the upcoming exam period TU Delft facilitates you with extra opening hours to study at the Library and the Fellowship. Starting from October 20 until November 8 the opening hours of the Library will be daily from 08:00AM to 02:00AM. The doors of the Fellowship will be open on weekdays from 08:00AM to 00:00AM and in weekends from 08.00AM to 22.00AM (except 20 and 21 October). Of course you also have the availability of PULSE which has regular opening hours from 08:00AM to 00:00AM, also in weekends.

Please visit the website for the full overview of the opening hours, including the faculties.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft