Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Print credit transferred from Ricoh to Xerox

Last week all print credits from Ricoh have been transferred to Xerox. The project team Printing wants to offer apologies that this took place later than previously communicated. If you have any problem using one of the new printers, please contact the service desk. The project team Printing pays extra attention to this so that they can help you or answer your question quickly. Note that there is a FAQ on the Manual page which is regularly updated.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft