Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Maintenance on 27 and 28 October: OSIRIS and MyTUDelft app not available

OSIRIS will be updated from Saturday October 27th 8:00 hrs to Sunday October 28th. Both OSIRIS and the MyTUDelft app will not be available during that period. From Monday October 29th 2018 you can use OSIRIS and MyTUDelft again.

Questions? You can reach us at Contactcentre-ESA@tudelft.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft