Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Interested in the possibilities to study abroad?

Visit the information sessions at your faculty during the TU Delft Study Abroad week from 12 until 19 November. You will be well informed about the application process, scholarships and other practical issues for a great exchange experience. For more information go to the website of your faculty.

The participating Faculties are 3ME, AS, BK, CEG, EEMCS, IDE and  TPM.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft