Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Unitech International event on 20 & 21 November

Are you in your 3rd or 4th year of your bachelor or in your master? And would you like to integrate your engineering degree with an international experience and a solid basis in business and management?
TU Delft offers several international exchange programmes. One of them is Unitech International. On 20 and 21 November you can visit their event to learn more about the possibilities. Check the website for general information where you can also find the event programme.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft