Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Give feedback about student communication and join one of our student panels

We want to improve your study experience at TU Delft. Easily finding the information you need as a student is very important for that. Therefore, we are looking for students who want to think along with us about student communication. How can we improve our website, our newly launched MyTUDelft app or other communication.

Subscribe by filling in this form. Our first project will be to have a look a https://www.tudelft.nl/student/

Comments are closed.

© 2011 TU Delft