Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Would you dare dance on a glass bridge?

To build a swing or floor out of glass is a fun way to make people aware of the structural potential of glass. We all agree that glass is beautiful, but not everyone is convinced that it can also be safe. The glass and transparency group at TU Delft has been researching how to design and engineer safe glass structures.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft