Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Tropical disease detection by smartphone

In today’s TU Delft TV video, Temitope Agbana explains how to detect a tropical disease by a smartphone. TU Delft students worked with him on finding a new method for detection and measuring the infection.

Schistosomiasis is a neglected tropical disease which accounts for almost 200,000 deaths a year and affects over 285 million people worldwide.

YouTube Preview Image

Comments are closed.

© 2011 TU Delft