Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

We might be able to create superhumans, but should we?

BingeWatch Academy: Superhero Science II

April 2 19.30, Auditorium Aula

A brand new TU Delft talkshow with interviews, movie clips, quizzes and more!

In BingeWatch Academy: Superhero Science Episode II, the marvels of CRISPR/Cas, and its current and future applications are explored through the eyes of superheroes Jessica Jones and the X-men!

In recent years, CRISPR/Cas, an advanced genetic editing technology, has been the subject of considerable scientific and media attention. But could such a technology actually create a “Jessica Jones” or replicate the powers of the X-Men? How would this benefit society and should we use the technology for this purpose in the first place?

Entrance is free but we kindly ask you to register here:  https://bit.ly/2Fvlhwp

Stay tuned!

Comments are closed.

© 2011 TU Delft