Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Register for your selection minor before the deadline of 15 April

If you have chosen for a selection minor in your next academic year and you didn’t register for it yet, please do so. The registration period will be open up to and including 15 April.

For more information, see the website www.minors.tudelft.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft