Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

‘Our’ Calvin Rans best teacher of the Netherlands

Calvin Rans is the best teacher of the Netherlands. And guess what? He is teaching you and your fellow students the best lessons in Aerospace Engineering; just at our own university! The jury was head over heels about his efforts to improve his lectures. TU Delft has more nationally awarded teachers, such as Alexandru Losup, who won the award for best Dutch teacher in 2015.

The unique gift of lecturer Rans

Books? Boring lectures? Nope, professor Rans has the unique talent to make complex ideas and concepts easy to understand. That is why professor Rans was signed up for the competition of best teacher in the Netherlands, just by his own students! His students and professor Rans himself were more than happy that he was voted for best teacher of the Netherlands.

On 17 April Calvin was recognized for his achievement by Rector Magnificus Tim van der Hagen, Vice President Education Rob Mudde and Dean of Aerospace Engineering Henri Werij. His colleagues, members of the student council,  study association VSV and – of course – his own students attended the festive event.

Read more

Comments are closed.

© 2011 TU Delft