Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

The world’s first hydrogen powered passenger plane

The students of dreamteam Aerodelft set up Project Phoenix; the world’s first liquid hydrogen-powered two-seater motor glider. Amazing!

This perfect piece of design has a range greater than 2000km and is able to fly from the Netherlands to almost every part of Europe. Just on one tank of hydrogen.

Project Phoenix has a special layer system on both wings, which reduces the drag and fuel consumptions by up to 10% in comparison with other airplanes of this type. Want to know more about this special airplane? Have a look at the website of Aerodelft.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft