Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

New vlog: student council elections

On the 21st and 22nd of May the elections of the Student Council take place. Our reporter Sander went to find out what this council does and why these elections are important. You can vote for the Central and Faculty Student Councils through stem.tudelft.nl from 21 May, 8 a.m. until 22 May, 5 p.m.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft