Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

A short reminder to not forget to unenrol after the final part of your study

Have you completed the final part of your study? Please be aware that you need to send a request to terminate your enrolment via Studielink as it will not be done automatically. Tuition fees need to be paid up to and including the last month of your enrolment. Please note! After 31 May it is only possible to unenrol per 31 August. You still have to pay tuition fee for the months of July and August. Retroactive unenrolment is not allowed.
Visit the SA website for more information regarding unenrolment and/or possible refund of tuition fees.

Living in Delft?

Also when you stop studying and are living in Delft, don’t forget to get unregistered in Delft as well. Report your move to your new municipality or when you are relocating abroad and people are staying behind at the address you are leaving, you need to report your departure in person at the Delft Registration Office.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft