Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Ooops! Forwarded TU mail may not arrive

If you automatically forward your TU emails to another email address outside the TU, for example to your private email address, they may not arrive. When emails are forwarded, they are given a digital characteristic (a kind of signature) which means that they are no longer recognised by some receiving email servers and are therefore refused. Investigations are underway into the cause of the problem. For the time being, you are advised not to forward your TU emails automatically. Emails sent from TU Delft to your TU email address will arrive as normal.

Technical details
The problem for the most part occurs when both the sender and the recipient use ‘DKIM’ with their email servers. The email is given a kind of signature when it is sent. The TU Delft server subsequently forwards the email to, for example, a Gmail address. Some receiving email servers detect that the email has in someway been changed during the forwarding process, so that the email no longer matches the DKIM signature. The email will then be refused and not delivered. A non-delivery report will be sent to the sender, but this will not be delivered for the same reason.

If you have any questions, please contact your building’s Service Desk.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft