Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Join the campus community @tudelftcampuslife

If you’d like to stay informed about what’s going on around the TU Delft campus, like the Facebook page or follow us on Instagram via @tudelftcampuslife. If you have any information that you’d like to share with the TU Delft campus community, you can mail your suggestion to campuslife@tudelft.nl

Comments are closed.

© 2011 TU Delft