Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Open hour in Aula: funding options to study or do an internship abroad

From 16 September, every Monday at 12:45-13:30 in the Aula Hall, you can visit the ‘scholarship table’ for information on the  financial support available to study abroad or to do an internship in another country.  Employees of the TU Delft Mobility team and the University Fund can advise you on a variety of scholarships and funding options, about the application procedures, and answer questions about your study-, internship-, thesis and short stay abroad. More information

Comments are closed.

© 2011 TU Delft