Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Have you ever thought about having a ‘sleep’over on campus?

Join TU Delft’s 24-hour Education Hackathon on 3 October where you can win 2500 euro to make our idea reality. Participate in this unique experience and change education from top-down! You can register as a team or just by yourself here: www.digieduhack.com/delft-2019

Comments are closed.

© 2011 TU Delft