Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Interested in the possibilities to study abroad?

Visit the information sessions at your faculty during the Study Abroad week 7 – 11 October 2019.

Find out about the application process, scholarships and other practical issues for a great exchange experience.

Have a look at the student portal for more information.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft