Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Win an instax mini in the education photo contest. 📷

The photo competition is a great opportunity for you to portray, in a creative manner, how you visualize education for a rapidly changing future. What skills should students develop? How should education look like? What should the role of lecturers be?

Photos, like our rapidly changing society, are visual, fluid and unique in the stories they tell. Express your visual perceptions: you are the lens through which education is viewed. The winning photo will receive a fantastic Fujifilm Instax Mini!

The deadline for the competition is 14 October, 2019. Submit your picture: teachingacademy@tudelft.nl. Click here for more information.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft