Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Maintenance weekend on 12 and 13 October

The ICT maintenance weekend takes place on the 12t and 13th of October. A number of ICT applications and services will be unavailable on Saturday and Sunday. Please take the maintenance activities into account when planning your work. We apologise for any inconvenience caused by the maintenance work and thank you for your understanding.

If you have any questions about the maintenance weekend, please contact the Service Desk in your building. If you’d like us to keep you informed about all maintenance work and possible disruptions, click here.

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft