Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

A big thank you from all of us @TU Delft 👌

A big thank you from all of us @TU Delft for completing the National Student Survey (Nationale Studenten Enquête)! The response was higher than last year, and on all subjects the score increased significantly compared to last year.

We are very happy since these results show your appreciation of our ongoing effort for your education.

Could we count on you again next year? A new version of the survey is expected early 2020 and you will be asked to complete it again. The results of this year. 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft