Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Vote for Team Meysa, receive karma points and boost educational innovation at TU Delft!

Team Meysa was the winner of the Student Education Hackathon that was organised on 3&4 October. They are chosen as one of the finalists of the global DigiEduHack competition. They had to beat 130 solutions worldwide and are now down to the final 10. The best three teams win 5000 euros each and become Digital Education Ambassadors. Team Meysa designed the Teacher’s Toolbox. A highly customisable online platform, which gives teachers the opportunity to become creators of their own educational games and share them with their peers. Support our TU Delft students and Vote here.

ps. Check our the Hackathon Diary

Comments are closed.

© 2011 TU Delft