Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Start Renovation of the Library

On Monday November 11 the renovation of the Library will start. All the study rooms, the living room, the printing area and most project rooms will be renovated over the coming next six weeks. This way the Library will start the new year refreshed and improved. Check out more information on what rooms will be renovated when and what you can expect in the coming weeks on www.tudelft.nl/library/maintenance.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft