Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

How can we improve our catering facilities?

Would you like to give feedback about the catering facilities on campus? From Monday 11 until Friday 22 November you may be asked for your opinion by one of the student interviewers (recognizable by a gray sweater with a Food & More logo). Your feedback will be used for improvement.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft