Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Highlight Delft Festival – on the nexus of Art and Technology

From 13 until 15 February, TU Delft Campus and the municipality of Delft organise a very special three- days festival. The innovative festival takes you on a route along beautiful historic places in Delft, laboratories on campus and other unique locations –  a number of which are opening their doors especially for this occasion! Experience the tension between installation and location as you  explore the interface between art and technology. You will get a glimpse of the future and  be challenged to think about how creativity in technology contributes to shape a joint future. Wish to join and explore the nexus of art and technology?  Tickets are available at the website.

Comments are closed.

© 2011 TU Delft