Student Portal

Visit Student portal

Categories

Archive

Disclaimer

De meningen ge-uit door medewerkers en studenten van de TU Delft en de commentaren die zijn gegeven reflecteren niet perse de mening(en) van de TU Delft. De TU Delft is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van hetgeen op de TU Delft weblogs zichtbaar is. Wel vindt de TU Delft het belangrijk - en ook waarde toevoegend - dat medewerkers en studenten op deze, door de TU Delft gefaciliteerde, omgeving hun mening kunnen geven.

Regulation for online proctored exams

After consultation with the examination committees and with advice from the central Student Council, the Executive Board has adopted the ‘TU Delft Online Proctored Examination’ regulation that will take effect on 29 May. In the regulation you will find what responsibilities lecturers and students have in using and participating in this assessment method. You will also find more information about privacy and data security and where you as a teacher and/or student can go with questions.

Regeling online proctored tentamens

Het College van Bestuur heeft na overleg met de examencommissies en met advies van de centrale Studentenraad, de regeling ‘Online proctored tentamen TU Delft’ vastgesteld die op 29 mei ingaat. In de regeling vind je welke verantwoordelijkheden docenten en studenten hebben bij het gebruik van en deelname aan deze toetsmethode. Daarnaast vind je meer informatie over privacy en data veiligheid en waar je als docent en student terecht kunt bij vragen.

 

Comments are closed.

© 2011 TU Delft